All 2 Entertain

All 2 Entertain

All 2 Entertain bestaat uit 2 bedrijven:

All 2 Entertain is een evenementenbureau wat gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen voor bedrijven, instellingen, discotheken, winkelcentra en particulieren.

Uw (zakelijk) evenement compleet verzorgd door het team van de A2E-Groep.

Met ons uitgebreide assortiment bouwen wij jouw locatie tot een feestlocatie.

Wij kunnen voor je verzorgen:

  • De totale aankleding van uw evenement
  • Licht en geluidssets
  • Podia
  • Ticketverkoop
  • Video presentatie’s
  • Personeel voor de bar, bediening, garderobe en entree.

All 2 Entertain is tevens een boekingsbureau voor zangers, zangeressen, (cover)bands en DJ’s.

Wij denken conceptmatige mee om er voor zorg te dragen dat het feest of evenement het juiste entertainment  heeft staan. We hebben contacten met bekende en de misschien wat minder bekende artiesten. Ook internationale acts zijn bij ons te boeken. We stellen complete programmeringen voor die geheel in het concept passen van jouw feest. Daarnaast kunnen wij het licht en geluid voor jou erbij regelen. Bel ons wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Leiden Adventures  is een lokaal evenementenbureau  wat gespecialiseerd is in helikoptervluchten,tours, arrangementen, bedrijfsuitjes en promotie-acties in de Leidse Regio. We zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbinnen sfeer en oog voor detail een rol spelen. Wij zijn erg flexibel. Leiden Adventures heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van kleine en grote evenementen. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Een goede beleving, ruim op tijd aanwezig zijn en veiligheid is voor ons van groot belang.

Een klant die na afloop van een tour of evenement met een lach op zijn gezicht afscheid neemt, dat geeft ons een goed gevoel! Elk evenement of tour is een adventure.

De naam Leiden Adventures is afgeleid van onze mooie stad Leiden. Leiden is bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Voor de vele toeristen is de regio Leiden een adventure om te bezoeken.

Budget Partyverhuur is uw leverancier voor een geslaagd evenement. Wij zijn de verhuurder van partymaterialen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwoude, Hoogmade, Rijpwetering, Oud Ade, Voorschoten, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Voorhout, Noordwijkerhout, Sassenheim, Wassenaar, Lisse, Lisserbroek, Alphen a/d Rijn, Hillegom en Leidschendam.